Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Udhëzues

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex

Le të fillojmë me disa hapa të shpejtë dhe të thjeshtë për të regjistruar një llogari Quotex në aplikacionin Quotex ose në faqen e Quotex. Pastaj plotësoni verifikimin e identitetit në llogarinë tuaj Quotex, ky proces zakonisht zgjat disa minuta për t'u përfunduar.
Si të tregtoni në Quotex për fillestarët
Udhëzues

Si të tregtoni në Quotex për fillestarët

Nëse jeni i ri në Opsionet Dixhitale, sigurohuni që të vizitoni blogun tonë - udhëzuesi juaj i vetëm për të mësuar gjithçka rreth Opsioneve Dixhitale. Ne ju përcjellim hap pas hapi se si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë tuaj Quotex, të depozitoni para, të merrni një fitim në tregun e opsioneve dixhitale dhe të tërhiqni paratë tuaja në Quotex duke ndjekur këto hapa: