Shkarkoni aplikacionin - Quotex Albania - Quotex Shqipëria

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex për telefonin celular (Android)


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex në telefonin Android

Aplikacioni i tregtimit Quotex për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan. Gjithashtu nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Quotex nga dyqani Google Play ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “ Quotex - Online Investing Platform ” dhe shkarkoni atë në telefonin tuaj Android.

Merr aplikacionin Quotex për Android

Klikoni në [Install] për të përfunduar shkarkimin.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex për telefonin celular (Android)
Prisni që instalimi të përfundojë. Pastaj mund të regjistroheni në Quotex App dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.

Në fakt, është shumë e thjeshtë të hapësh një llogari në Quotex edhe përmes aplikacionit Android. Nëse dëshironi të regjistroheni përmes aplikacionit Android, ndiqni këto hapa të thjeshtë:
  1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të fortë
  2. Zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
  3. Lexoni dhe pranoni "Marrëveshjen e Shërbimit". Klikoni në kutinë e kontrollit
  4. Kliko " Regjistrohu "
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex për telefonin celular (Android)
Shfaqja e një faqeje të re pas regjistrimit të suksesshëm, nëse dëshironi të tregtoni në llogarinë Demo, klikoni "Tregtimi në një llogari demo" dhe keni 10,000 dollarë në llogarinë
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex për telefonin celular (Android)
demonstruese Një llogari demo është një mjet për t'u njohur me platformën, praktikoni tregtimin tuaj aftësi për asete të ndryshme dhe provoni mekanikë të rinj në një tabelë në kohë reale pa rreziqe.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex për telefonin celular (Android)
Pasi të jeni gati për të filluar tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale dhe të depozitoni paratë tuaja.
Si të depozitoni para në Quotex
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex për telefonin celular (Android)
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare Android.


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A kërkohet shkarkimi i programit në një kompjuter ose smartphone?

Jo, nuk kërkohet. Thjesht duhet të regjistroheni në faqen e internetit të Kompanisë në formën e paraqitur dhe të hapni një llogari individuale.


Në çfarë monedhe hapet llogaria e klientit? A mund të ndryshoj monedhën e llogarisë së klientit?

Si parazgjedhje, një llogari tregtare hapet në dollarë amerikanë. Por për lehtësinë tuaj, ju mund të hapni disa llogari në monedha të ndryshme.
Një listë e monedhave të disponueshme mund të gjendet në faqen e profilit tuaj në llogarinë tuaj të klientëve.

A ka një shumë minimale që mund të depozitoj në llogarinë time gjatë regjistrimit?

Avantazhi i platformës tregtare të Kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.
Thank you for rating.