Identifikohu - Quotex Albania - Quotex Shqipëria

Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Pasi të keni hyrë me sukses në Quotex, mund të depozitoni kripto nga një portofol tjetër në Quotex ose të depozitoni monedhën vendase: USD, euro, GBP…, ose duke përdorur Kartat Bankare, E-pagesat në Quotex.


Si të identifikoheni në Quotex

Identifikohu në Quotex duke përdorur Facebook

Hyni në Quotex për qasje të plotë në llogaritë tuaja tregtare. Klikoni në "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë të faqes së internetit të Quotex.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Ju keni një mundësi për të hyrë në Quotex tuaj përmes Facebook. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet:

1. Klikoni në butonin Facebook.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Quotex po kërkon qasje në emrin, fotografinë e profilit dhe adresën tuaj të emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex. Tani ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese dheju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Real pas depozitimit.

Si të depozitoni para në Quotex
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex


Hyni në Quotex duke përdorur Google

Është gjithashtu e thjeshtë të hyni në llogarinë tuaj Quotex përmes Google. Nëse dëshironi ta bëni këtë, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm:

1. Së pari, klikoni në butonin Google.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit dhe të klikoni "Next".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit dhe do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Hyni në Quotex duke përdorur VK

Me Quotex, ju gjithashtu keni një mundësi për të hyrë në llogarinë tuaj përmes VK. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet:

1. Klikoni në butonin VK.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
2. Do të hapet faqja e hyrjes në VK, ku do të duhet të futni emailin që keni përdorur për të regjistruar llogarinë tuaj VK.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj VK.

4. Së fundi, klikoni në “Identifikohu”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Hyni në Quotex duke përdorur Email

Klikoni në "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë të faqes së internetit të Quotex.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Në formularin e ri, futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin që keni regjistruar dhe klikoni "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Tani ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese dhe gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Reale pas depozitimit.

Si të depozitoni para në Quotex
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex


Hyni në Quotex përmes aplikacionit Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin celular Quotex nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Quotex - Online Investing Platform” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Është mjaft e lehtë të hyni në llogarinë tuaj Quotex edhe përmes aplikacionit Android. Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

1. Futni adresën e emailit që keni përdorur për të hapur llogarinë tuaj Quotex.

2. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj e Quotex.

3. Klikoni në “Identifikohu në llogari”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Tani ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar .

Si të depozitoni para në Quotex
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex

Identifikohu në versionin Quotex Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare Quotex, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare dhe vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit tonë . Klikoni "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj, më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju gjithashtu keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex


Keni harruar fjalëkalimin e kuoteksit

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Për ta bërë këtë, klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tuaj"
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Konfirmo emailin".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj menjëherë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Pjesa më e vështirë ka mbaruar, ju premtojmë! Tani thjesht shkoni në kutinë tuaj hyrëse, hapni emailin dhe klikoni butonin "Rivendos fjalëkalimin".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të Quotex. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.

Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën Quotex duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex

Si të depozitoni para në Quotex


Si të depozitoni në Quotex përmes transfertës bankare

Një transfertë bankare është kur paratë dërgohen nga një llogari bankare në tjetrën. Transferimi i parave nga llogaria juaj bankare është zakonisht i shpejtë, falas dhe i sigurt.

1. Klikoni mbi Depozitë në këndin e sipërm të djathtë të skedës.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
2. Zgjidhni Transfertë Bankare si mënyrë pagese.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin "Depozitim".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
4. Zgjidhni bankën tuaj dhe klikoni butonin "Paguaj".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
5. Hyni në shërbimin e internetit të bankës suaj (ose shkoni në bankën tuaj) për të bërë një transferim të fondeve. Plotësoni transferimin.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex

Si të depozitoni në kuoteks nëpërmjet kriptomonedhave (USDT, TRX, BTC, LTC, ETH, BSC, USDC, MATIC, SOLANA, POLKADOT, Shiba Inu, ZEC, BUSD, Dash, Dogecoin, Ripple, Dai, Bitcoin Cash )

Ne jetojmë në një epokë krejt të re të monedhës dixhitale. Nuk ka dyshim se ajo vazhdon të zhvillohet çdo vit në mënyrë të konsiderueshme. Kriptomonedhat tani po pranohen shumë si një alternativë e qëndrueshme ndaj monedhës fiat. Për më tepër, tregtarët mund ta përdorin atë si një mënyrë pagese për të financuar llogaritë e tyre.

1) Klikoni në butonin e gjelbër " Depozitim " në këndin e sipërm të djathtë të skedës.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
2) Shembull : Zgjidhni "Bitcoin (BTC)".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
3) Zgjidhni bonusin tuaj dhe shkruani shumën e parave që dëshironi të depozitoni. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
4) Zgjidhni Bitcoin për depozitim.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
5) Thjesht kopjoni adresën tuaj të depozitës dhe ngjisni atë në platformën e tërheqjes, dhe më pas mund të depozitoni monedha në Quotex.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
6) Pasi ta dërgoni me sukses, do të merrni njoftimin "Pagesa u krye".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
7) Kontrolloni paratë tuaja në një llogari të drejtpërdrejtë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex

Ju lutemi referojuni kësaj faqe për të parë më shumë: Si të depozitoni me kriptomonedhë në Quotex

Si të depozitoni në Quotex përmes pagesave elektronike (Perfect Money, Advcash, MoMo)?

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër " Depozitim " në këndin e sipërm të djathtë të skedës.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë. Zgjidhni "Paratë e përsosura".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
3) Zgjidhni bonusin tuaj dhe shkruani shumën e parave që dëshironi të depozitoni. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
4) Zgjidhni mënyrën e dëshiruar të pagesës dhe klikoni "Bëj pagesën".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
5) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe duke klikuar "Shiko pagesën paraprake".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
6) Depozoni me sukses, kontrolloni paratë në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex

Si të depozitoni në Quotex përmes Visa / MasterCard?

1) Së pari, duhet të hapni faqen e Depozitave duke klikuar në butonin e gjelbër " Depozita " në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ose Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin " Depozitim " në profilin e llogarisë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
2) Në hapin tjetër, zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë.Zgjidhni "Visa / MasterCard".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
3) Zgjidhni bonusin tuaj dhe shkruani shumën e depozitës. Më pas, klikoni në butonin "Depozitim".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
4) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe duke klikuar "Paguaj".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex
5) Depozoni me sukses, kontrolloni paratë në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Quotex


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Cila është shuma minimale e depozitës?

Avantazhi i platformës tregtare të Kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.

A ka ndonjë tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga llogaria?

Jo. Kompania nuk ngarkon asnjë tarifë as për depozitimin, as për operacionet e tërheqjes.

Sidoqoftë, vlen të merret parasysh që sistemet e pagesave mund të ngarkojnë tarifën e tyre dhe të përdorin kursin e konvertimit të monedhës së brendshme.

A duhet të depozitoj llogarinë e platformës tregtare dhe sa shpesh duhet ta bëj këtë?

Për të punuar me opsionet dixhitale, duhet të hapni një llogari individuale. Për të përfunduar tregti reale, sigurisht që do t'ju duhet të bëni një depozitë në shumën e opsioneve të blera.

Ju mund të filloni tregtimin pa para, vetëm duke përdorur llogarinë e trajnimit të kompanisë (llogari demo). Një llogari e tillë është pa pagesë dhe është krijuar për të demonstruar funksionimin e platformës tregtare. Me ndihmën e një llogarie të tillë, mund të praktikoni marrjen e opsioneve dixhitale, të kuptoni parimet bazë të tregtimit, të testoni metoda dhe strategji të ndryshme ose të vlerësoni nivelin e intuitës suaj.
Thank you for rating.