Depozitë - Quotex Albania - Quotex Shqipëria

Si të depozitoni para në Quotex


Si të depozitoni në Quotex me Visa / MasterCard?

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër " Depozitim " në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Si të depozitoni para në Quotex
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Visa / MasterCard".
Si të depozitoni para në Quotex
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitim".
Si të depozitoni para në Quotex
4) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe duke klikuar "Paguaj".
Si të depozitoni para në Quotex
5) Depozitoni me sukses, kontrolloni paratë në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë.
Si të depozitoni para në Quotex

Si të depozitoni në kuoteks me pagesa elektronike (Perfect Money, Advcash, MoMo)?

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër " Depozitim " në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Si të depozitoni para në Quotex
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Paratë e përsosura".
Si të depozitoni para në Quotex
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitim".
Si të depozitoni para në Quotex
4) Zgjidhni mënyrën e dëshiruar të pagesës dhe klikoni "Bëj pagesën".
Si të depozitoni para në Quotex
5) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe duke klikuar "Shiko pagesën paraprake".
Si të depozitoni para në Quotex
6) Depozoni me sukses, kontrolloni paratë në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë.
Si të depozitoni para në Quotex

Si të depozitoni në kuoteks sipas kriptomonedhave ( USDT, TRX, BTC, LTC, ETH, BSC, USDC, MATIC, SOLANA, POLKADOT, Shiba Inu, ZEC, BUSD, Dash, Dogecoin, Ripple, Dai, Bitcoin Cash )

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër " Depozitim " në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Si të depozitoni para në Quotex
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale).
Shembull : Zgjidhni "Bitcoin (BTC)".
Si të depozitoni para në Quotex
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitim".
Si të depozitoni para në Quotex
4) Zgjidhni Bitcoin për depozitim.
Si të depozitoni para në Quotex
5) Thjesht kopjoni adresën tuaj të depozitës dhe ngjisni atë në platformën e tërheqjes, dhe më pas mund të depozitoni monedha në Quotex.
Si të depozitoni para në Quotex
6) Pasi ta dërgoni me sukses, do të merrni njoftimin "Pagesa u krye".
Si të depozitoni para në Quotex
7) Kontrolloni paratë tuaja në llogarinë e drejtpërdrejtë.
Si të depozitoni para në Quotex

Ju lutemi referojuni kësaj faqe për të parë më shumë: Si të depozitoni me kriptomonedhë në Quotex

Si të depozitoni në kuoteks me transfertë bankare

1. Klikoni mbi Depozitë në këndin e sipërm të djathtë të skedës.
Si të depozitoni para në Quotex
2. Zgjidhni Transfertë Bankare si mënyrë pagese.
Si të depozitoni para në Quotex
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin "Depozitim".
Si të depozitoni para në Quotex
4. Zgjidhni bankën tuaj dhe klikoni butonin "Paguaj".
Si të depozitoni para në Quotex
5. Hyni në shërbimin e internetit të bankës suaj (ose shkoni në bankën tuaj) për të transferuar fondet. Plotësoni transferimin.
Si të depozitoni para në Quotex


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Cila është shuma minimale e depozitës?

Avantazhi i platformës tregtare të Kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.

A ka ndonjë tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga llogaria?

Jo. Kompania nuk ngarkon asnjë tarifë as për depozitimin, as për operacionet e tërheqjes.

Sidoqoftë, vlen të merret parasysh që sistemet e pagesave mund të ngarkojnë tarifën e tyre dhe të përdorin kursin e konvertimit të monedhës së brendshme.

A duhet të depozitoj llogarinë e platformës tregtare dhe sa shpesh duhet ta bëj këtë?

Për të punuar me opsionet dixhitale, duhet të hapni një llogari individuale. Për të përfunduar tregti reale, sigurisht që do t'ju duhet të bëni një depozitë në shumën e opsioneve të blera.

Ju mund të filloni tregtimin pa para, vetëm duke përdorur llogarinë e trajnimit të kompanisë (llogari demo). Një llogari e tillë është pa pagesë dhe është krijuar për të demonstruar funksionimin e platformës tregtare. Me ndihmën e një llogarie të tillë, mund të praktikoni marrjen e opsioneve dixhitale, të kuptoni parimet bazë të tregtimit, të testoni metoda dhe strategji të ndryshme ose të vlerësoni nivelin e intuitës suaj.
Thank you for rating.