Si të hapni një llogari demo në Quotex
Udhëzues

Si të hapni një llogari demo në Quotex

Llogaria Demo Quotex është krijuar për të simuluar nga afër një mjedis tregtar real bazuar në kushtet aktuale të tregut. Besimi ynë se mjedisi i tregtimit Demo duhet të pasqyrojë sa më afër mjedisin e tregtimit Live, është plotësisht në përputhje me vlerat tona thelbësore të Ndershmërisë - Hapjes - Transparencës dhe siguron një tranzicion të pandërprerë kur hapni një llogari të drejtpërdrejtë për të tregtuar në tregun real.
Mbështetje shumëgjuhëshe Quotex
Udhëzues

Mbështetje shumëgjuhëshe Quotex

Mbështetje shumëgjuhëshe Si një botim ndërkombëtar që përfaqëson një treg ndërkombëtar, ne synojmë të arrijmë të gjithë klientët tanë në mbarë botën. Të qenit i aftë në shumë gjuhë...
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Udhëzues

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex

Le të fillojmë me disa hapa të shpejtë dhe të thjeshtë për të regjistruar një llogari Quotex në aplikacionin Quotex ose në faqen e Quotex. Pastaj plotësoni verifikimin e identitetit në llogarinë tuaj Quotex, ky proces zakonisht zgjat disa minuta për t'u përfunduar.