Si të regjistroni një llogari në Quotex

Si të regjistroni një llogari në Quotex


Si të regjistroni llogarinë Quotex me email

1. Shkoni në faqen e internetit të Quotex . Klikoni në faqen Regjistrohu në këndin e sipërm djathtas dhe do të shfaqet faqja me formularin e regjistrimit.
Si të regjistroni një llogari në Quotex
2. Për t'u regjistruar duhet të kryeni hapat e mëposhtëm dhe të klikoni në butonin “Regjistrimi”.
 1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të fortë
 2. Zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
 3. Lexoni dhe pranoni "Marrëveshjen e Shërbimit" dhe klikoni në kutinë e kontrollit
 4. Klikoni në butonin "Regjistrimi".

Ju lutemi sigurohuni që adresa juaj e emailit të jetë futur pa hapësira ose karaktere shtesë.

Si të regjistroni një llogari në Quotex
Në rast se mendoni se plotësoni të dhëna personale të pasakta, ju lutemi modifikoni ato në profilin tuaj Quotex ose kontaktoni mbështetjen e Quotex në internet në chat ose me email.

Gjithashtu, Quotex ofron regjistrim nga llogaria Google, Facebook dhe VK. Është gjithashtu një nga mënyrat për të hapur një llogari në Quotex. Për të hapur një llogari me llogarinë tuaj në Facebook, Google ose VK, thjesht duhet të klikoni një nga butonat.
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Regjistrimi i kuotave është shumë i thjeshtë dhe nuk kërkon shumë kohë. Tani nuk ju nevojitet asnjë regjistrim për të hapur një llogari demo . $10,000 në një llogari Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.

Ne rekomandojmë përdorimin e tregtimit demo për praktikë përpara se të bëni një depozitë të vërtetë. Ju lutemi mbani mend më shumë praktikoni më shumë shanse për të fituar para reale me Quotex . Klikoni butonin "Tregtia në një llogari demo" për të tregtuar me llogarinë Demo
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Një llogari demo është një mjet për t'u njohur me platformën, për të praktikuar aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe për të provuar mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale. pa rreziqe.

Si të regjistroni një llogari në Quotex

Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit. Klikoni në butonin jeshil "Mbush me 100 $" për të depozituar dhe tregtuar me një llogari reale.
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Si të depozitoni para në Quotex

Si të regjistroni një llogari në Quotex

Si të regjistroni një llogari Quotex në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të regjistruar llogarinë tuaj duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të regjistroni një llogari në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Quotex po kërkon qasje në emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.


Si të regjistroni llogarinë Quotex me Google

Për më tepër, ju mund të regjistroni një llogari Quotex përmes Google. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ju lutemi ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në butonin Google .
Si të regjistroni një llogari në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose telefonin dhe të klikoni "Next".
Si të regjistroni një llogari në Quotex
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në llogarinë tuaj Google dhe do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Si të regjistroni llogarinë Quotex me VK

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të regjistruar llogarinë tuaj përmes VK dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin VK.
Si të regjistroni një llogari në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në VK, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në VK.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj VK.

4. Klikoni mbi “Identifikohu”.
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Regjistroni llogarinë Quotex përmes aplikacionit Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin celular Quotex nga Google Play ose këtu . Aplikacioni “Quotex - Online Investing Platform” dhe shkarkojeni në pajisjen tuaj.
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Është shumë e thjeshtë të regjistrosh një llogari në Quotex edhe përmes aplikacionit Android. Nëse dëshironi të regjistroheni përmes aplikacionit Android, ndiqni këto hapa të thjeshtë:
 1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të fortë
 2. Zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
 3. Lexoni dhe pranoni "Marrëveshjen e Shërbimit". Klikoni në kutinë e kontrollit
 4. Kliko " Regjistrohu "
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Shfaqja e një faqeje të re pas regjistrimit të suksesshëm, nëse dëshironi të tregtoni në një llogari Demo, klikoni "Tregtimi në një llogari demo" dhe ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demo.
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Pasi të jeni gati për të filluar tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale dhe të depozitoni paratë tuaja.
Si të depozitoni para në Quotex
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në një pajisje celulare Android.

Regjistro llogarinë Quotex në Versionin e Uebit për celular

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare Quotex, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, klikoni këtu për të vizituar faqen e internetit të ndërmjetësit, pastaj klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni monedhën, kontrolloni "Marrëveshjen e shërbimit" dhe klikoni "Regjistrimi".
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju gjithashtu keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese,
Si të regjistroni një llogari në Quotex
Kjo është e gjitha, sapo keni regjistruar llogarinë tuaj Quotex në ueb celular.

Ju gjithashtu mund të hapni llogarinë Quotex përmes llogarisë Google, Facebook ose VK.
 • Zgjidhni regjistrimin “Facebook” (në rast se keni një llogari sociale në Facebook)
 • Zgjidhni regjistrimin "Google" (në rast se keni një llogari Google)
 • Zgjidhni regjistrimin "VK" (në rast se keni një llogari VK)
Si të regjistroni një llogari në Quotex

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A kërkohet shkarkimi i programit në një kompjuter ose smartphone?

Jo, nuk kërkohet. Thjesht duhet të regjistroheni në faqen e internetit të Kompanisë në formën e paraqitur dhe të hapni një llogari individuale.


Në çfarë monedhe hapet llogaria e klientit? A mund të ndryshoj monedhën e llogarisë së klientit?

Si parazgjedhje, një llogari tregtare hapet në dollarë amerikanë. Por për lehtësinë tuaj, ju mund të hapni disa llogari në monedha të ndryshme. Një listë e monedhave të disponueshme mund të gjendet në faqen e profilit tuaj në llogarinë e klientit tuaj.

A ka një shumë minimale që mund të depozitoj në llogarinë time gjatë regjistrimit?

Avantazhi i platformës tregtare të Kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.
Thank you for rating.