Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex

Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Urime, ju keni regjistruar me sukses një llogari Quotex. Tani, mund ta përdorni atë llogari për t'u identifikuar në Quotex si në tutorialin më poshtë. Më pas mund të tregtoni Opsionet Dixhitale në platformën tonë.


Si të identifikoheni në Quotex


Hyni në Quotex duke përdorur Google

Përdoruesit me një llogari Google mund të përdorin llogarinë e tyre për t'u identifikuar në Quotex. Klikoni "Identifikohu" në ekranin kryesor.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
1. Klikoni në butonin Google.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose telefonin dhe të klikoni "Next".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Pas kësaj, ju jeni identifikuar me sukses në Quotex dhe keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.


Nëse dëshironi të tregtoni në llogarinë Real , mund të depozitoni dhe të filloni të tregtoni me para reale.
Si të depozitoni para në Quotex
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex


Hyni në Quotex duke përdorur Facebook

Një përdorues mund të identifikohet në Quotex përmes llogarisë në Facebook që është lidhur me emailin e regjistruar.

Për t'u identifikuar me këtë metodë:

1. Hapni faqen e hyrjes në Quotex dhe klikoni në butonin Facebook.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit ose telefonin që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Quotex po kërkon qasje në emrin, fotografinë e profilit dhe adresën tuaj të emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Hyni në Quotex duke përdorur VK

Me Quotex, ju gjithashtu keni një mundësi për të hyrë në llogarinë tuaj përmes VK. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet:

1. Klikoni në butonin VK.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
2. Do të hapet faqja e hyrjes në VK, ku do të duhet të futni emailin që keni përdorur për të regjistruar llogarinë tuaj VK.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj VK.

4. Së fundi, klikoni në “Identifikohu”.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Hyni në Quotex duke përdorur Email

Hyrja në Quotex do t'i kërkojë përdoruesit dy detaje thelbësore:
 • Një email
 • Një fjalëkalim
Këto kredenciale duhet të futen në çdo faqe identifikimi ose ekran të Quotex kur hyjnë në platformën e tyre të bazuar në ueb nëpërmjet faqes së internetit ose nëpërmjet ndonjë prej aplikacioneve të disponueshme.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Ju keni hyrë me sukses në Quotex dhe keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.

Mund të depozitoni dhe të filloni të tregtoni me para reale .
Si të depozitoni para në Quotex
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex


Hyni në Quotex përmes aplikacionit Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin celular Quotex nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Quotex - Online Investing Platform” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Është e lehtë të hyni në llogarinë tuaj Quotex edhe përmes aplikacionit Android. Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

1. Futni adresën e emailit që keni përdorur për të hapur llogarinë tuaj Quotex.

2. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj Quotex.

3. Klikoni në “Identifikohu në llogari”.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Tani ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar .

Si të depozitoni para në Quotex
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex

Identifikohu në versionin Quotex Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare Quotex, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare dhe vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit tonë . Klikoni "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj, më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju gjithashtu keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit .
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex


Keni harruar fjalëkalimin në Quotex

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Për ta bërë këtë, klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tuaj"
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Konfirmo emailin".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj menjëherë.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Pjesa më e vështirë ka mbaruar, ju premtojmë! Tani thjesht shkoni në kutinë tuaj hyrëse, hapni emailin dhe klikoni butonin "Rivendos fjalëkalimin".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të Quotex. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.

Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën Quotex duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex

Si të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex


Cilat janë opsionet dixhitale?

Opsioni është një instrument financiar derivativ i bazuar në çdo aktiv themelor, të tilla si një aksion, një palë valutore, naftë, etj.

OPTION DIGJITAL - një opsion jo standard që përdoret për të bërë një fitim nga lëvizjet e çmimeve të aktiveve të tilla për një periudhë të caktuar të kohës.

Një opsion dixhital, në varësi të kushteve të dakorduara nga palët në transaksion, në një kohë të përcaktuar nga palët, sjell një të ardhur fikse (diferenca midis të ardhurave nga tregtia dhe çmimit të aktivit) ose humbje (në shumën prej vlera e aktivit).

Meqenëse opsioni dixhital blihet paraprakisht me një çmim fiks, madhësia e fitimit, si dhe madhësia e humbjes së mundshme, dihen edhe para tregtisë.

Një veçori tjetër e këtyre marrëveshjeve është afati kohor. Çdo opsion ka afatin e vet (koha e skadimit ose koha e përfundimit).

Pavarësisht nga shkalla e ndryshimit të çmimit të aktivit bazë (sa është bërë më i lartë apo më i ulët), në rast të fitimit të një opsioni, bëhet gjithmonë një pagesë fikse. Prandaj, rreziqet tuaja janë të kufizuara vetëm nga shuma për të cilën është fituar opsioni.


Cilat janë varietetet e opsioneve dixhitale?

Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
Duke bërë një tregti opsioni, ju duhet të zgjidhni aktivin themelor që do të jetë themeli i opsionit. Parashikimi juaj do të kryhet për këtë aktiv.

Thjesht, duke blerë një kontratë dixhitale, ju jeni në të vërtetë bast mbi lëvizjen e çmimit të një aktivi të tillë themelor.

Një aktiv bazë është një “artikull” çmimi i të cilit merret parasysh kur lidhet një tregti. Si aseti themelor i opsioneve dixhitale, zakonisht veprojnë produktet më të kërkuara në treg. Ekzistojnë katër lloje të tyre:
 • letrat me vlerë (aksionet e kompanive botërore)
 • çiftet e monedhës (EUR / USD, GBP / USD, etj.)
 • lëndët e para dhe metalet e çmuara (nafta, ari, etj.)
 • indekset (SP 500, Dow, indeksi i dollarit, etj.)

Nuk ka gjë të tillë si një aktiv themelor universal. Kur e zgjidhni atë, mund të përdorni vetëm njohuritë tuaja, intuitën dhe lloje të ndryshme informacioni analitik, si dhe analizën e tregut për një instrument financiar të caktuar.


Si të tregtoni opsionet dixhitale?

1. Zgjidhni aktivin për tregtim: Monedhat, Mallrat, Kripto ose Indekset
 • Mund të lëvizni nëpër listën e aseteve. Asetet që janë në dispozicion për ju janë me ngjyrë të bardhë. Klikoni mbi aktivin për të tregtuar mbi të.
 • Ju mund të tregtoni me shumë aktive në të njëjtën kohë. Klikoni në butonin "+" të majtë nga seksioni i aseteve. Aktivi që zgjidhni do të shtohet.

Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull. Nëse një tregti prej 10 dollarësh me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, 18 dollarë do të kreditohen në bilancin tuaj. 10 dollarë është investimi juaj, dhe 8 dollarë është një fitim.

Rentabiliteti i disa aktiveve mund të ndryshojë në varësi të kohës së skadimit të një tregtimi dhe gjatë gjithë ditës në varësi të situatës së tregut.

Të gjitha tregtimet mbyllen me përfitimin që u tregua kur u hapën.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
2. Zgjidhni një kohë

skadimi Periudha e skadimit është koha pas së cilës tregtia do të konsiderohet e përfunduar (e mbyllur) dhe rezultati përmblidhet automatikisht.

Kur përfundoni një tregti me opsione dixhitale, ju përcaktoni në mënyrë të pavarur kohën e ekzekutimit të transaksionit (1 minutë, 2 orë, muaj, etj.).
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
3. Vendosni shumën që do të investoni. Shuma minimale për një tregti është 1 $, maksimumi - 1000 $, ose një ekuivalent në monedhën e llogarisë tuaj. Ne ju rekomandojmë të filloni me tregti të vogla për të testuar tregun dhe për t'u qetësuar.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
4. Analizoni lëvizjen e çmimeve në tabelë dhe bëni parashikimin tuaj. Zgjidhni opsionet Lart (E gjelbër) ose Poshtë (E kuqe) në varësi të parashikimit tuaj. Nëse prisni që çmimi të rritet, shtypni "Lart" dhe nëse mendoni se çmimi do të ulet, shtypni "Poshtë"
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex
5. Prisni që tregtia të mbyllet për të zbuluar nëse parashikimi juaj ishte i saktë.Nëse do të ishte, shuma e investimit tuaj plus fitimi nga aktivi do të shtohej në bilancin tuaj. Nëse parashikimi juaj ishte i pasaktë - investimi nuk do të kthehej.

Ju mund të monitoroni ecurinë e porosisë tuaj nën The Trades
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Quotex

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Cilat janë rezultatet e mundshme të tregtimeve të vendosura?

Ekzistojnë tre rezultate të mundshme në tregun e opsioneve dixhitale:

1) në rast se prognoza juaj për përcaktimin e drejtimit të lëvizjes së çmimit të aktivit bazë është e saktë, ju merrni të ardhura.

2) nëse deri në përfundimin e opsionit, parashikimi juaj doli të ishte i gabuar, ju pësoni një humbje të kufizuar nga madhësia e vlerës së aktivit (dmth., në fakt, ju mund të humbni vetëm investimin tuaj).

3) nëse rezultati i tregtisë është zero (çmimi i aktivit bazë nuk ka ndryshuar, opsioni është përfunduar me çmimin me të cilin është blerë), ju e ktheni investimin tuaj. Kështu, niveli i rrezikut tuaj është gjithmonë i kufizuar vetëm nga madhësia e vlerës së aktivit.


Çfarë përcakton madhësinë e fitimit?

Ka disa faktorë që ndikojnë në madhësinë e fitimit tuaj:
 • likuiditeti i aktivit që keni zgjedhur në treg (sa më shumë aktivi të jetë i kërkuar në treg, aq më shumë fitim do të merrni)
 • koha e tregtimit (likuiditeti i një aktivi në mëngjes dhe likuiditeti i një aktivi pasdite mund të ndryshojnë ndjeshëm)
 • tarifat e një shoqërie brokerimi
 • ndryshimet në treg (ngjarjet ekonomike, ndryshimet në një pjesë të një aktivi financiar, etj.)


Si mund të llogaris fitimin për një tregti?

Ju nuk keni pse ta llogaritni vetë fitimin.

Një tipar i opsioneve dixhitale është një shumë fikse fitimi për transaksion, e cila llogaritet si përqindje e vlerës së opsionit dhe nuk varet nga shkalla e ndryshimit të kësaj vlere. Supozoni nëse çmimi ndryshon në drejtimin e parashikuar nga ju me vetëm 1 pozicion, ju do të fitoni 90% të vlerës së opsionit. Ju do të fitoni të njëjtën shumë nëse çmimi ndryshon në 100 pozicione në të njëjtin drejtim.

Për të përcaktuar shumën e fitimit, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm:
 • zgjidhni aktivin që do të jetë themeli i opsionit tuaj
 • tregoni çmimin për të cilin do të kishit blerë opsionin
 • përcaktoni kohën e tregtisë, pas këtyre veprimeve, platforma do të shfaqë automatikisht përqindjen e saktë të fitimit tuaj, në rast të një prognoze të saktë
Fitimi nga tregtia mund të jetë deri në 98% të shumës së investimit.

Rendimenti i një opsioni dixhital fiksohet menjëherë pas blerjes së tij, prandaj nuk keni nevojë të prisni surpriza të pakëndshme në formën e një përqindjeje të reduktuar në fund të tregtisë.

Sapo tregtia të mbyllet, bilanci juaj do të plotësohet automatikisht me shumën e këtij fitimi.


Cila është thelbi i tregtimit të opsioneve dixhitale?

Fakti është se një opsion dixhital është lloji më i thjeshtë i instrumentit financiar derivativ. Për të fituar para në tregun e opsioneve dixhitale, nuk keni nevojë të parashikoni vlerën e çmimit të tregut të një aktivi që ai mund të arrijë.

Parimi i procesit të tregtimit reduktohet vetëm në zgjidhjen e një detyre të vetme - çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet në kohën kur kontrata të ekzekutohet.

Aspekti i opsioneve të tilla është se nuk ka fare rëndësi për ju, që çmimi i aktivit bazë do të shkojë njëqind pikë ose vetëm një, nga momenti i përfundimit të tregtisë deri në mbylljen e tij. Është e rëndësishme që ju të përcaktoni vetëm drejtimin e lëvizjes së këtij çmimi.

Nëse prognoza juaj është e saktë, në çdo rast ju merrni një të ardhur fikse.


Si të mësoni shpejt se si të fitoni para në tregun e opsioneve dixhitale?

Për të marrë një fitim në tregun e opsioneve dixhitale, duhet vetëm të parashikoni saktë se në cilën mënyrë do të shkojë çmimi i aktivit që keni zgjedhur (lart ose poshtë). Prandaj, për të ardhura të qëndrueshme ju nevojiten:
 • zhvilloni strategjitë tuaja tregtare, në të cilat numri i tregtimeve të parashikuara saktë do të jetë maksimal dhe ndiqni ato
 • diversifikoni rreziqet tuaja
Në zhvillimin e strategjive, si dhe në kërkimin e opsioneve të diversifikimit, do t'ju ndihmojë monitorimi i tregut, studimi i informacionit analitik dhe statistikor që mund të merret nga burime të ndryshme (burimet e internetit, mendimet e ekspertëve, analistë në këtë fushë, etj.), njëri prej të cilëve është faqja e internetit e kompanisë.


Me çfarë shpenzimesh i paguan Kompania fitimin Klientit në rast të tregtisë së suksesshme?

Kompania fiton me klientët. Prandaj, ajo është e interesuar që pjesa e transaksioneve fitimprurëse të mbizotërojë ndjeshëm ndaj pjesës së atyre jofitimprurëse, për faktin se Kompania ka një përqindje pagesash për një strategji tregtare të suksesshme të zgjedhur nga Klienti.

Për më tepër, tregtimet e kryera nga Klienti së bashku përbëjnë vëllimin e tregtimit të Kompanisë, i cili transferohet në një ndërmjetës ose bursë, i cili nga ana tjetër përfshihet në grupin e ofruesve të likuiditetit, gjë që së bashku çon në një rritje të likuiditetit të tregut. vetë.


Çfarë është një platformë tregtare dhe pse është e nevojshme?

Platforma tregtare - një kompleks softuerësh që i lejon Klientit të kryejë tregti (operacione) duke përdorur instrumente të ndryshme financiare. Gjithashtu ka akses në informacione të ndryshme si vlera e kuotimeve, pozicionet në treg në kohë reale, veprimet e Kompanisë, etj.
Thank you for rating.