Како да се регистрирате и да се најавите на сметка во брокерот за тргување Quotex
Водичи

Како да се регистрирате и да се најавите на сметка во брокерот за тргување Quotex

Регистрирањето за трговска сметка на Quotex е лесен процес што може да се направи за неколку минути. После тоа, најавете се на Quotex со новосоздадената сметка како во упатството подолу.
Како да се најавите и да депонирате пари во Quotex
Водичи

Како да се најавите и да депонирате пари во Quotex

Откако успешно ќе се најавите на Quotex, можете да депонирате крипто од друг паричник во Quotex или да депонирате локална валута: УСД, евра, GBP…, или користејќи банкарски картички, електронски плаќања во Quotex.
Како да тргувате со дигитални опции и да повлечете пари од Quotex
Водичи

Како да тргувате со дигитални опции и да повлечете пари од Quotex

Откако ќе се постави вашата сметка, можете да направите депозит на трговска сметка за да започнете со тргување со Дигитални опции. Откако ќе добиете профит на пазарот за дигитални опции, можете да повлечете пари во секое време од кој било ден, вклучувајќи ги викендите и државните празници.
Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Quotex
Водичи

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Quotex

Отворањето сметка кај нас е беспрекорен процес, кој вклучува само неколку чекори. Прво, ќе ве поттикнеме да започнете со демо сметка пред да започнете да тргувате. Ќе опфатиме и други фактори за кои треба да знаете пред да тргувате.