Како да се регистрирате и да се најавите на сметка во брокерот за тргување Quotex
Водичи

Како да се регистрирате и да се најавите на сметка во брокерот за тргување Quotex

Регистрирањето за трговска сметка на Quotex е лесен процес што може да се направи за неколку минути. После тоа, најавете се на Quotex со новосоздадената сметка како во упатството подолу.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во Quotex
Водичи

Како да се регистрирате и потврдите сметката во Quotex

Ајде да започнеме со некои брзи и лесни чекори за да регистрирате сметка на Quotex на апликацијата Quotex или веб-страницата на Quotex. Потоа завршете ја потврдата на идентитетот на вашата сметка на Quotex, овој процес обично трае неколку минути за да се заврши.
Како да се најавите и да депонирате пари во Quotex
Водичи

Како да се најавите и да депонирате пари во Quotex

Откако успешно ќе се најавите на Quotex, можете да депонирате крипто од друг паричник во Quotex или да депонирате локална валута: УСД, евра, GBP…, или користејќи банкарски картички, електронски плаќања во Quotex.
Како да се најавите и потврдите сметката во Quotex
Водичи

Како да се најавите и потврдите сметката во Quotex

Најавете се на вашата сметка на Quotex и потврдете ги основните информации за вашата сметка. Погрижете се да ја заштитите вашата сметка на Quotex - додека правиме се за да ја зачуваме вашата сметка безбедна, вие исто така имате моќ да ја зголемите безбедноста на вашата сметка на Quotex.
Како да отворите сметка и да повлечете пари од Quotex
Водичи

Како да отворите сметка и да повлечете пари од Quotex

Отворете сметка на Quotex од апликацијата Quotex или веб-локацијата на Quotex со вашата е-пошта, сметката на Facebook, сметката на Google или VK сметката и повлечете ги вашите средства во секое време од кој било ден, вклучувајќи ги викендите и државните празници.
Како да започнете тргување со Quotex во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници
Водичи

Како да започнете тргување со Quotex во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници

Ако ви е прв пат да отворите трговска сметка, може да имате многу прашања кога се регистрирате онлајн. Подолу ќе ги објасниме чекорите за отворање вистинска трговска сметка со Quotex и брзо ќе научиме како да заработите пари на пазарот за дигитални опции.