Si të tërhiqni para nga Quotex

Si të tërhiqni para nga Quotex


Si të tërhiqeni nga Quotex përmes Visa / MasterCard?

Procedura e tërheqjes së kapitalit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet sistemit të pagesave Visa / MasterCard, do të tërhiqni para edhe përmes sistemit të pagesave Visa / MasterCard.

Kur bëhet fjalë për tërheqjen e një shume mjaft të madhe, kompania mund të kërkojë verifikim (verifikimi kërkohet sipas gjykimit të kompanisë), prandaj është shumë e rëndësishme të regjistroni një llogari individualisht për veten tuaj në mënyrë që të konfirmoni të drejtat tuaja për të. ne cdo kohe.

1. Shkoni te Tërheqja.
Si të tërhiqni para nga Quotex
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës: Visa / MasterCard,dhe futni shumën që duam të tërheqim. Pastaj, klikoni në butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni para nga Quotex
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni "Konfirmo".
Si të tërhiqni para nga Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Si të tërhiqni para nga Quotex
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për Tërheqje, klikoni "Transaksion" dhe shihni kërkesën më të fundit si më poshtë.
Si të tërhiqni para nga Quotex

Si të tërhiqeni nga Quotex përmes pagesave elektronike (Perfect Money, Advcash)?

Procedura e tërheqjes së kapitalit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet Perfect Money, do të tërhiqeni gjithashtu nëpërmjet Perfect Money.

1. Shkoni te Tërheqja.
Si të tërhiqni para nga Quotex
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës: Perfect Money, futni kuletën dhe shumën që duam të tërheqim. Pastaj, klikoni butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni para nga Quotex
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni para nga Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Si të tërhiqni para nga Quotex
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni "Transaksion". Më poshtë e shihni kërkesën e fundit.
Si të tërhiqni para nga Quotex

Si të tërhiqeni nga Quotex përmes Crypto?

Procedura e tërheqjes së kapitalit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet Bitcoin, ju gjithashtu do të tërhiqni Bitcoin.

1. Shkoni te Tërheqja.
Si të tërhiqni para nga Quotex
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës. Shembull : Bitcoin (BTC).
Si të tërhiqni para nga Quotex
Tërhiqni para duke përdorur Bitcoin kështu që shkruani adresën e bitcoin që duam të marrim në "Purse" dhe futni shumën që duam të tërheqim. Më pas, klikoni në butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni para nga Quotex
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni para nga Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Si të tërhiqni para nga Quotex
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni "Transaksion".
Si të tërhiqni para nga Quotex
Më poshtë e shihni kërkesën e fundit.
Si të tërhiqni para nga Quotex

Si të tërhiqeni nga kuoteksi në një llogari bankare

1. Klikoni butonin Tërheqje në këndin e sipërm djathtas të faqes në faqen e internetit të Quotex.
Si të tërhiqni para nga Quotex
2. Zgjidhni transfertën bankare dhe vendosni shumën që do të dërgoni në llogarinë tuaj bankare.
Si të tërhiqni para nga Quotex
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni para nga Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A ka ndonjë tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga llogaria?

Jo. Kompania nuk ngarkon asnjë tarifë as për depozitimin, as për operacionet e tërheqjes.

Sidoqoftë, vlen të merret parasysh që sistemet e pagesave mund të ngarkojnë tarifën e tyre dhe të përdorin kursin e konvertimit të monedhës së brendshme.

Sa kohë duhet për të tërhequr fonde?

Mesatarisht, procedura e tërheqjes zgjat nga një deri në pesë ditë nga data e marrjes së kërkesës përkatëse të Klientit dhe varet vetëm nga vëllimi i kërkesave të përpunuara njëkohësisht. Kompania gjithmonë përpiqet të kryejë pagesat direkt në ditën e marrjes së kërkesës nga Klienti.

Cila është shuma minimale e tërheqjes?

Shuma minimale e tërheqjes fillon nga 10 USD për shumicën e sistemeve të pagesave.

Për kriptovalutat, kjo shumë fillon nga 50 USD (dhe mund të jetë më e lartë për monedha të caktuara, p.sh. Bitcoin).


A duhet të siguroj ndonjë dokument për të bërë një tërheqje?

Zakonisht nuk nevojiten dokumente shtesë për tërheqjen e fondeve. Por Kompania sipas gjykimit të saj mund t'ju kërkojë të konfirmoni të dhënat tuaja personale duke kërkuar dokumente të caktuara. Zakonisht, kjo bëhet për të parandaluar aktivitetet që lidhen me tregtinë e paligjshme, mashtrimin financiar, si dhe përdorimin e fondeve të përfituara në mënyrë të paligjshme.

Lista e dokumenteve të tilla është minimale, dhe operacioni për t'i siguruar ato nuk do t'ju marrë shumë kohë dhe përpjekje.
Thank you for rating.