Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Regjistrimi për një llogari tregtare në Quotex është një proces i lehtë që mund të bëhet brenda pak minutash. Pas kësaj, hyni në Quotex me llogarinë e krijuar rishtazi si në tutorialin më poshtë.


Si të regjistroheni në Quotex


Si të regjistroheni në llogarinë Quotex me email

1. Në faqen Quotex , gjeni dhe klikoni mbi butonin e shënuar “ Regjistrohu ”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
2. Në faqen e mëposhtme të internetit, do të shihni një formular elektronik ku do të mund të futni të gjitha të dhënat personale që kërkohen për të hapur një llogari të re tregtare Quotex. Ju lutemi plotësoni të gjitha informacionet përkatëse të kërkuara në këtë formular. Identifikimi nëpërmjet Facebook ose Gmail janë opsione shtesë

3. Përpara se të dërgoni informacionin tuaj për rishikim, gjeni kohë për t'u njohur me Marrëveshjen e Shërbimit të Quotex. Pas përfundimit të rishikimit tuaj të të gjitha kushteve, ju lutemi tregoni marrëveshjen tuaj me ta duke kontrolluar kutinë e duhur.

4. Paraqisni informacionin tuaj duke klikuar butonin “Regjistrimi”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Regjistrimi me llogarinë Gmail, Facebook dhe VK.Është gjithashtu një nga mënyrat për të hapur një llogari në Quotex. Për të hapur një llogari me llogarinë tuaj në Facebook, Gmail ose VK, thjesht duhet të klikoni një nga butonat.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Regjistrimi i kuotave është shumë i thjeshtë dhe nuk kërkon shumë kohë. Tani nuk ju nevojitet asnjë regjistrim për të hapur një llogari demo . $10,000 në një llogari Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.

Një llogari demo është mënyra më e mirë për të sapoardhurit për të eksploruar tregtimin. Funksionaliteti i llogarive demo është i ngjashëm me atë të llogarisë reale, me përjashtim të faktit që tregtoni me para virtuale. Klikoni butonin "Tregtimi në një llogari demo" për të tregtuar me llogarinë Demo
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën dhe të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme. Mund të tregtoni në kohë reale dhe të mësoni se si të analizoni tregjet duke përdorur tregues teknikë pa rrezikuar paratë tuaja.

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex

Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit. Klikoni butonin e gjelbër "Mbi 100 $" për të depozituar dhe tregtuar me një llogari reale.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Si të depozitoni para në Quotex

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex

Si të regjistroheni në llogarinë Quotex me Facebook

Regjistrimi nëpërmjet Facebook është një opsion shtesë dhe ju mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Quotex po kërkon qasje në emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.


Si të regjistroheni në llogarinë Quotex me Gmail

Përveç kësaj, ju mund të regjistroheni për një llogari Quotex përmes Gmail duke ndjekur këto hapa:

1. Klikoni në butonin Google .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose Telefonin dhe të klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në llogarinë tuaj Gmail dhe do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Si të regjistroheni në llogarinë Quotex me VK

Ju gjithashtu keni një mundësi për t'u regjistruar për llogarinë tuaj përmes VK me disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin VK.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në VK, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në VK.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj VK.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Regjistrohu në llogarinë Quotex në versionin celular në ueb

Klikoni këtu për të vizituar faqen e internetit të ndërmjetësit, më pas kliko "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni monedhën, kontrolloni "Marrëveshjen e Shërbimit" dhe klikoni "Regjistrimi".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju gjithashtu keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Kjo është e gjitha, sapo keni regjistruar llogarinë tuaj Quotex në ueb celular.

Ju gjithashtu mund të hapni llogarinë Quotex përmes llogarisë Gmail, Facebook ose VK.
 • Zgjidhni regjistrimin “Facebook” (në rast se keni një llogari sociale në Facebook)
 • Zgjidhni regjistrimin "Gmail" (në rast se keni një llogari Gmail)
 • Zgjidhni regjistrimin "VK" (në rast se keni një llogari VK)

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex


Regjistrohu në llogarinë Quotex përmes aplikacionit Android

Më shumë se 70% e tregtarëve po tregtojnë tregjet në telefonat e tyre. Bashkohuni me ta për të reaguar ndaj çdo lëvizjeje të tregut siç ndodh.

Shkarkoni aplikacionin celular Quotex nga Google Play ose këtu . Aplikacioni “Quotex - Online Investing Platform” dhe instalojeni në pajisjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Është shumë e thjeshtë të regjistrosh një llogari në Quotex edhe përmes aplikacionit Android. Nëse dëshironi të regjistroheni përmes aplikacionit Android, ndiqni këto hapa të thjeshtë:
 1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të fortë
 2. Zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
 3. Lexoni dhe pranoni "Marrëveshjen e Shërbimit". Klikoni në kutinë e kontrollit
 4. Kliko " Regjistrohu "
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Shfaqja e një faqeje të re pas regjistrimit të suksesshëm, Nëse dëshironi të tregtoni në një llogari Demo, klikoni "Tregtia në një llogari demo" dhe ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pasi të jeni gati për të filluar tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale dhe të depozitoni paratë tuaja.
Si të depozitoni para në Quotex
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë QuotexPyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A kërkohet shkarkimi i programit në një kompjuter ose smartphone?

Jo, nuk kërkohet. Thjesht duhet të regjistroheni në faqen e internetit të Kompanisë në formën e paraqitur dhe të hapni një llogari individuale.


Në çfarë monedhe hapet llogaria e klientit? A mund të ndryshoj monedhën e llogarisë së klientit?

Si parazgjedhje, një llogari tregtare hapet në dollarë amerikanë. Por për lehtësinë tuaj, ju mund të hapni disa llogari në monedha të ndryshme. Një listë e monedhave të disponueshme mund të gjendet në faqen e profilit tuaj në llogarinë e klientit tuaj.

A ka një shumë minimale që mund të depozitoj në llogarinë time gjatë regjistrimit?

Avantazhi i platformës tregtare të Kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.

Si të identifikoheni në ndërmjetësin e tregtimit të Quotex


Hyni në Quotex duke përdorur Email

Është vërtet e lehtë të hyni në llogarinë tuaj Quotex përmes emailit. Për ta bërë këtë, duhet të ndiqni këto hapa:
 1. Shkoni te aplikacioni ose faqja e internetit Quotex .
 2. Shtypni butonin "Identifikohu".
 3. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.
 4. Shtypni butonin "Identifikohu".
 5. Nëse keni harruar emailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur “ Gmail ”, “ Facebook ” ose “ VK ”.

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Vendosni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin dhe shtypni "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Kjo është ajo, ju sapo keni hyrë në llogarinë tuaj Quotex. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë Demo, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.

Si të depozitoni para në Quotex
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex


Hyni në Quotex duke përdorur Facebook

Me Quotex, ju gjithashtu keni një mundësi për të hyrë në llogarinë tuaj përmes Facebook. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet:

1. Klikoni në butonin Facebook.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Quotex po kërkon qasje në emrin, fotografinë e profilit dhe adresën tuaj të emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.


Hyni në Quotex duke përdorur Gmail

Është gjithashtu shumë e thjeshtë të hyni në llogarinë tuaj Quotex përmes Gmail. Nëse dëshironi ta bëni këtë, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm:

1. Së pari, klikoni në butonin Google.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose telefonin dhe të klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit dhe do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Hyni në Quotex duke përdorur VK

Ju gjithashtu keni një mundësi për të hyrë në llogarinë tuaj përmes VK në Quotex në disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin VK.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
2. Do të hapet faqja e hyrjes në VK, ku do të duhet të futni emailin që keni përdorur për të regjistruar llogarinë tuaj VK.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj VK.

4. Së fundi, klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Identifikohu në versionin Quotex Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare Quotex, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare dhe vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit tonë. Klikoni "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj, më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju gjithashtu keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex

Hyni në Quotex përmes aplikacionit Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin celular Quotex nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Quotex - Online Investing Platform” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Është mjaft e lehtë të hyni në llogarinë tuaj Quotex edhe përmes aplikacionit Android. Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

1. Futni adresën e emailit që keni përdorur për të hapur llogarinë tuaj Quotex.

2. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj Quotex.

3. Klikoni në “Identifikohu në llogari”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Tani ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar .

Si të depozitoni para në Quotex
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex


Keni harruar fjalëkalimin e kuoteksit

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Për ta bërë këtë, klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tuaj"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Konfirmo emailin".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj menjëherë.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pjesa më e vështirë ka mbaruar, ju premtojmë! Tani thjesht shkoni në kutinë tuaj hyrëse, hapni emailin dhe klikoni butonin "Rivendos fjalëkalimin".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të Quotex. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.

Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën Quotex duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në brokerin e tregtisë Quotex
Thank you for rating.