Промоција на депозит во Quotex - 50% бонус

Промоција на депозит во Quotex - 50% бонус
  • Период на промоција: Неограничено
  • Промоции: 50% бонус за депозит


Бонус за цитати

Промоција на депозит во Quotex - 50% бонус
Добијте 50% бонус за депозит од Quotex. Искористете ја можноста за бонус од 50% на сите депозити за да го извлечете максимумот од вашето тргување. Изберете го вашиот соодветен начин на плаќање и направи успешен депозит.

Бонусот има за цел да го зголеми обемот на тргување и да ви помогне да генерирате попрофитабилни занаети.

Достапно за: Сите клиенти

Како да се аплицира

  • Регистрирајте нова Трговска сметка.
  • Додадете 100 долари или повеќе на состојбата на вашата вистинска сметка.
  • Добијте бонус од 50%.


Правила и услови

Промоцијата може да се промени во секое време без претходна најава.
Thank you for rating.