Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex

Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Кога отворате сметка во Quotex, треба да одлучите како да депонирате средства во неа. За среќа, Quotex обезбедува одлична поддршка за оваа услуга за да можете непречено и брзо да додавате пари на вашата сметка.


Како да отворите сметка во Quotex


Како да отворите сметка на Quotex со е-пошта

1. Регистрацијата на Quotex е подостапна со следење на врската за регистрација што ја дадовме овде . Потоа, пронајдете го копчето „ Регистрирај се “ на горниот десен агол на веб-страницата Quotex и кликнете на него.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
2. Ќе се отвори новиот формулар. Пополнете ги сите информации во форма на регистрација на Quotex (e-mail, лозинка и други потребни информации).

Осигурајте се дека сте ги провериле повторно сите ваши податоци пред да се регистрирате на Quotex.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Секоја чест! вашата регистрација е завршена. Можете да тргувате на сметка на Реал по депонирањето. Кликнете на зеленото копче „Надополни со 100 $“ за депонирање и тргување со Реална сметка.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Како да депонирате пари во Quotex

Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex

Може да тргувате и на Демо сметка, не ви треба регистрација за да отворите демо сметка . 10.000 долари во демо сметка ви овозможува да вежбате онолку колку што ви треба бесплатно.

Препорачуваме да користите демо тргување за вежбање пред да направите вистински депозит. Ве молиме запомнете повеќе вежбање и повеќе шанси да заработите вистински пари со Quotex . Кликнете на копчето „Тргување со демо сметка“ за да тргувате со демо сметката
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.

Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex

Како да отворите сметка на Quotex со Фејсбук

Имате уште една опција да ја регистрирате вашата сметка користејќи ја вашата сметка на Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето Facebook .
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
2. Ќе се отвори прозорецот за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете адресата на е-пошта што ја користевте за да се регистрирате на Facebook.

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook.

4. Кликнете на „Најави се“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, Quotex бара пристап до вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Quotex.


Како да отворите сметка на Quotex со Gmail

Создадете бесплатна трговска сметка со едноставно овластување преку сметки на Google. Ве молиме следете ги овие чекори:

1. Кликнете на копчето Google .
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на сметката на Google, каде што ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта или телефон и да кликнете на „Следно“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Gmail и кликнете „ Следно “.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата сметка на Gmail и автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Quotex.

Како да отворите сметка на Quotex со VK

Исто така, имате опција да ја регистрирате вашата сметка преку VK и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето VK.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
2. Ќе се отвори прозорец за најава на VK, каде што ќе треба да ја внесете адресата на е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате во VK.

3. Внесете ја лозинката од вашата VK сметка.

4. Кликнете на „Најави се“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Quotex.

Отворете ја сметката на Quotex преку апликацијата Android

Ако имате мобилен уред со Android, ќе треба да ја преземете мобилната апликација Quotex од Google Play или овде . Апликација „Quotex - Онлајн платформа за инвестирање“ и инсталирајте ја на вашиот уред.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Лесно е да се регистрирате сметка на Quotex и преку апликацијата Android, следејќи ги овие лесни чекори:
  1. Внесете валидна адреса за е-пошта и креирајте силна лозинка.
  2. Изберете валута за депонирање и повлекување средства.
  3. Прочитајте и договорете се со „Договор за услуга“. Кликнете на полето за избор.
  4. Кликнете на „ Регистрирај се “.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Приказ на нова страница по успешна регистрација, ако сакате да тргувате со демо сметка, кликнете на „Тргување со демо сметка“ и имате 10.000 долари во демо сметка.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Откако ќе бидете подготвени да започнете со тргување со вистински средства, можете да се префрлите на вистинска сметка и да ги депонирате вашите пари.
Како да депонирате пари во Quotex
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Ако веќе работите со оваа платформа за тргување, најавете се на вашата сметка на мобилен уред со Android.

Отворете ја сметката на Quotex на мобилната веб-верзија

Ако сакате да тргувате на мобилната веб верзија на платформата за тргување Quotex, можете лесно да го направите тоа. Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. После тоа, кликнете овде за да ја посетите веб-страницата на брокерот, а потоа кликнете на „Регистрирај се“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Сè уште ги внесуваме податоците: е-пошта, лозинка, изберете валута, проверете „Договор за услуга“ и кликнете на копчето „Регистрација“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Тука си! Сега можете да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е точно иста како и обичната веб-верзија на неа. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Имате и 10.000 долари во демо сметка,
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
Тоа е сè, штотуку ја регистриравте вашата сметка на Quotex на мобилниот веб.

Можете исто така да отворите сметка на Quotex преку Gmail, Facebook или VK сметка. Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Дали е потребно преземање на програмата на компјутер или паметен телефон?

Не, не е потребно. Вие само треба да се регистрирате на веб-страницата на компанијата во презентираната форма и да отворите индивидуална сметка.


Во која валута се отвора сметката на Клиентот? Може ли да ја сменам валутата на сметката на клиентот?

Стандардно, се отвора трговска сметка во американски долари. Но, за ваша погодност, можете да отворите неколку сметки во различни валути. Списокот на достапни валути може да се најде на страницата на вашиот профил во сметката на вашиот клиент.

Дали има минимален износ што можам да го уплатам на мојата сметка при регистрација?

Предноста на платформата за тргување на Компанијата е што не мора да депонирате големи суми на вашата сметка. Можете да започнете со тргување со инвестирање мала сума пари. Минималниот депозит е 10 американски долари.

Како да депонирате пари во Quotex


Депозит во Quotex преку е-плаќања (Perfect Money, Advcash, MoMo)?

Е-плаќањата е електронски начин на плаќање популарен за инстант и безбедни трансакции низ целиот свет. Можете да го користите овој начин на плаќање за да ја надополните вашата сметка на Quotex апсолутно без провизија.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „ Депозит “ во горниот десен агол на јазичето.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
2) Откако е неопходно да се избере начин на депонирање на сметката. Кликнете на „Совршени пари“ како начин на плаќање.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
4) Изберете го саканиот начин на плаќање и изберете „Направи плаќање“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
5) Пополнете го формуларот со внесување на бараните детали за плаќање и кликнување на „Преглед на плаќање“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
6) Депонирајте успешно, проверете ги парите на вашата сметка во живо.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex


Депозит во Quotex преку Visa / MasterCard?

Депозитите направени со вашите банкарски картички се пригоден начин за финансирање на вашата трговска сметка.

1) Кликнете на зеленото копче „ Депозит “ во горниот десен агол на јазичето.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
2) Откако е неопходно да се избере начин на депонирање на сметката. Изберете "Visa / MasterCard".
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
3) Изберете го вашиот бонус и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
4) Пополнете го формуларот вклучувајќи го бројот на вашата банкарска картичка, името на сопственикот на картичката, датумот на истекување и кодот за CVV, а потоа кликнете на „Плати“.

Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
5) Депонирајте успешно, проверете ги парите на вашата сметка во живо.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex

Депозит во Quotex преку банкарски трансфер

Можноста за депонирање на вашите трговски сметки со банкарски трансфер е достапна за избрани земји на глобално ниво. Банкарските трансфери ја претставуваат предноста што се достапни, брзи и безбедни.

1. Кликнете на Депозит во горниот десен агол на табот.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
2. Изберете банкарски трансфер како начин на плаќање.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
3. Внесете го износот на депозитот и кликнете на копчето „Депозит“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
4. Изберете ја вашата банка и кликнете на копчето „Плати“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
5. Најавете се на веб-услугата на вашата банка (или одете во вашата банка) за да ги префрлите средствата. Завршете го трансферот.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex

Депонирање во Quotex преку криптовалути (USDT, TRX, BTC, LTC, ETH, BSC, USDC, MATIC, SOLANA, POLKADOT, Shiba Inu, ZEC, BUSD, Dash, Dogecoin, Ripple, Dai, Bitcoin Cash )

Во овој пример, ќе го повлечеме БТК од друга платформа и ќе го депонираме во Quotex. Следејќи ги овие едноставни чекори, можете лесно да депонирате пари преку криптовалути во Quotex:

1) Кликнете на зеленото копче „ Депозит “.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
2) Изберете ја криптовалутата што сакате да ја депонирате, како што е Биткоин (BTC).
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
3) Изберете го вашиот бонус и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
4) Изберете Bitcoin за депонирање.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
5) Кликнете за да ја копирате адресата за депозит на вашиот Quotex и залепете ја во полето за адреса на платформата од која имате намера да повлечете крипто.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
6) Откако ќе го испратите успешно, ќе добиете известување „Плаќањето е завршено“.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Quotex
7) Проверете ги вашите пари на сметка во живо.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во QuotexВе молиме погледнете ја оваа страница за да видите повеќе: Како да депонирате со криптовалута во Quotex

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Кој е минималниот износ на депозит?

Предноста на платформата за тргување на Компанијата е што не мора да депонирате големи суми на вашата сметка. Можете да започнете со тргување со инвестирање мала сума пари. Минималниот депозит е 10 американски долари.

Дали има провизија за депонирање или повлекување средства од сметката?

Не. Компанијата не наплаќа провизија ниту за депозитот, ниту за операциите за повлекување.

Сепак, вреди да се земе предвид дека платните системи можат да ја наплатат својата провизија и да ја користат интерната стапка на конверзија на валутата.

Дали треба да ја депонирам сметката на платформата за тргување и колку често треба да го правам тоа?

За да работите со дигитални опции, треба да отворите индивидуална сметка. За да склучите вистински занаети, сигурно ќе треба да направите депозит во износ од купените опции.

Можете да започнете со тргување без готовина, само користејќи ја сметката за обука на компанијата (демо сметка). Таквата сметка е бесплатна и создадена за да го демонстрира функционирањето на платформата за тргување. Со помош на таква сметка, можете да вежбате стекнување дигитални опции, да ги разберете основните принципи на тргување, да тестирате различни методи и стратегии или да го оцените нивото на вашата интуиција.
Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!
Остави коментар
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!